ITS NOT JUST ABOUT GOOD LOOKS, YOU NEED TO BE SHARP IN ALL ASPECTS: GAURAV SHARMA

August 14th, 2018 Posted In: fashion, Rubaru Interviews

Team TNV

TEAM TNV

Rubaru Mister India 2018 3rd Runner-up: Gaurav Sharma. a complete package with face, body and positive attitude has already created a buzz in the fashion industry. Team TNV caught up with this handsome model to know about his journey and future plans.

Q1. First of all many congratulations to you for winning the Audi Goa Rubaru Mister India 2018 title. How does it feel?
Ans : Thanks a lot. I can’t explain in words because I don’t have any to describe.. It’s dream come true or I would say first milestone of my life that I have crossed by winning.

Q2. What was your reaction when they announced your name at the grand finale of the Audi Goa Rubaru Mister India 2018 pageant in Goa?
Ans: well, this is very unforgettable moment for me …I was waiting for my name when sub contest winners name were being announced, I was like, “may be next is mine”, but all title given to deserving one and I was like what I will do now. then I went back to the green room and I was literally sleeping but when I listened 3rd runner up of Rubaru Mr India is Gaurav Sharma.. It’s like totally black out but somehow I managed and my hands were shaking while I was receiving the trophy .

Q3. How does it feel to get associated and also becoming the face of India’s biggest and oldest surviving annual male pageant?
Ans : it feels like honour, proud & respect to get associated and becoming the face of India’s biggest and oldest male pageant. Thousands of boys who had given the audition and I made it. It feels so amazing…..

Q4. How has your journey been so far with the Rubaru Mister India Organization?
Ans: the journey has been so far very good & memorable. those training days I will never forget in my life & my co-contestant were amazing bunch of excellence & intelligence .i have learnt a lot, competition was very tough. mentors were very supportive and the best part is they are still there to help us …

Q5. What are the responsibilities that come with this prestigious title and how hard it is to fulfill those responsibilities and also to live up to the expectations that have been set on you?
Ans: My Moto is to encourage & motivate youth so that they will walk on right path in society.. Power comes with great responsibility of course if u r holding a prestigious title it’s hard to fulfill but it’s not impossible .want to set a bench mark with my work so coming youth can follow the same footstep .

Q6. This year the Rubaru Mister India pageant celebrated their fifteenth anniversary and you are the fifteenth Rubaru Mister India titleholder. How do you feel about that?
Ans: I feel very blessed that i am part of Rubaru on their fifteenth anniversary. Rubaru group gives us a great platform now people have started recognizing me, I m very thankful… it feels top of the world..

Q7. What do you think are the qualities that are required to be a Mr India?
Ans : It’s not only about good looks or body …you have to be very sharp in all aspects should be smart physically as well as mentally most important need to be humble down to earth.

Q8. Your biggest support in life.
Ans : My parents specially my sister left my job so that time only my sister said don’t worry do something in which u can see your career and my close friends all are very supportive…

Q9. Any quote of saying that has profound impact on you.
Ans: “failure is primary in short period, success is secondary”in long ….

Q10. Any message for your well-wishers and supporters who are reading this interview.
Ans:..you all are amazing always stay positive , respect your parents, follow your heart keep motivating others .lots of love from Gaurav Sharma…

-->

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

About Author

Team TNV

The author is a senior Journalist working in Goa for last one and half decade with the experience of covering wide-scale issues ranging from entertainment to politics and defense.

subscribe & follow

Advertisement

All rights reserved copyright ©2017
Visitor Count: 2977805
Designed and maintained by Leigia Solutions