I'm Sourav Thakur

Age: 27
City: Himachal Pardesh
Qualification: B.tech
Profession: Actor/ Model


1. When and how did you begin modelling? Were you studying or working before then?
     Ans :- I started doing Modelling from my College time and from that day i groomed up I want modeling and Acting as my Career 
I have studied from Punjab Technical University.
I have worked in Sita Ram Bhartiy Reserch Centre. 
 
2.Why modelling when you could have settled in for a more stable permanent career?
   Ans:- I respect other professions But when I go for my first shoot my inner soul says that I am made for this modelling and acting profession because it gives me lot of happiness and satisfaction.
 
3.Tell me about your first assignment. if any How did it happen? What was the experience like (make this answer as personal as possible) 
   Ans:- The first time when I entered my first shoot and when i gave my first shot than my Director encouraged my work  than i felt that I am on right profession and right place this experience was spechless.
 
4.What do you feel makes you a good model? Your face? Your body? Your attitude? As opposed to other​s​​​​​?
  Ans:- My attitude towards my team and my co-actors
 
5.Why Rubaru Mr india when there is so many local pagents happen ?
   Ans:-Because Rubaru team members make me feel like a family and showed me my weakness and made me workhard on them and help to walk into my aim 
 
6.Did Mr. India just happen to you along the way – or were you preparing to take part in the pageant?
   Ans:- When i did my first ramp show in my college days that time i made my mind that i prepare myself for Mr. India
 
7.Tell us about how you train for it. What is the regimen like? What are the challenges involved?
  Ans:-I trained my self physically aswell as mentally. I follow the diet plans and my daily workout plans.
The most challenging thing is to ignore my favourite food stuff for this peagent 
 
8.What makes you feel you should be the chosen one? What’s different about you as a contestant?
   Ans:-Because I am honest to my work , I am punctual, I am hard working person to my work 
I am very sincere towards my work.
 
9.How will winning the Mr. India pageant  will going to affect your life?
  Ans:- If i win Mr. India it will affect to my career because it opens me lot of opportunities to build my career in this industry and It gives me new way to explore myself as good human also 
 
10.what are your view an thought for cause camping of save girl child how you will educated to stop this in our country ?
   Ans:- Govt is doing a great job by launching various campaigns on saving girl child … 
On individual level we should all make effort to spread the awareness and educate everyone around us regarding the inevitability of society without girls… 
We need to educate and strengthen every mind esp women who along wd them also benefit the generations to come.

Mr. India Contestants

All rights reserved copyright ©2017
Visitor Count: 1901658
Designed and maintained by Leigia Solutions